DM Open i Pighvarfiskeri 2017

DM Open i Pighvarfiskeri 2017

Dato 6. maj 🙂 Book begejstret din kalender

 ➡  Vejers Strand

DM Open Pighvarfiskeri 2017
Den officielle plakat til DM Open Pighvarfiskeri 2017

DM Open i Pighvarfiskeri 2017 Det bliver en fantastisk dag – glade lystfiskere og store Pighvar dag!

DM Open i Pighvarfiskeri 2017

Informationer om arrangementet , detaljer og updates kan du følge med i på facebook siden: Vejersfiskekonkurrence

Sidste år var det Senja Furbo der var dommer. I år er det Frank Sjøgreen, som de fleste nok kender fra programmet “fangstgaranti“. Skønt med endnu en dommer, der også selv kan nogle tricks med at fange Pighvar. Jeg er sikker på han også deler ud af dem på dagen. Du kan følge linkene i dette afsnit, hvor han fortæller om lige det, at fange Pighvar.

Også i det skønne program “Nak & Æd” har Nikolaj og Jørgen været ude og fange Pighvar, sammen med Senja Furbo. I programmet kommer der lidt tips og gode ideer til grej og metode. Linket herover fører til afsnittet hvor Senja forsøger at spore Nikolaj og Jørgen ind på selv at lave et forfang.

Senjas blog skærer hun det ud i pap for vi andre  🙂 med en lille serie af billeder. På bloggen finder du flere tips og tricks til at fange Pighvar.

Pighvar er en helt fantastisk spisefisk, så jeg håber der kommer en del på vægten og tallerkenerne 6. maj.

KNÆK & BRÆK

Vi ses på Vejers Strand til DM Open i Pighvarfiskeri 2017

pighvar 2016
Vinderfisken fra 2016 En flot Pighvar på knap 3 kg. Den smagte fantastisk 🙂

I sommerhuset ved Vejers – som vi er dybt taknemlige for at kunne låne af “Fiskehviskeren’s” forældre – serveres Pighvar oftest meget enkelt.

Vi filetere fisken og drysser dem med salt & peber, måske lidt ekstra krydderier alt efter dagens smag. Smelter en pakke smør på panden og bruner fileterne ved ‘rimelig’ varme, ikke så meget at smørret branker.

Serveres straks med lækker flütes/brød, den smeltede smør, hvidvin og allerbedst G&T med ekstra citron. Nydes bedst i aftensol med duften af fyrretræer i baggrunden.

En dukkert i Vesterhavet og en stor fadøl på Vejers hovedgade, så bliver dagen ikke bedre. Godnat